19 Eylül 2014 Cuma

Avrupa Liginde Dinamo Zagreb'in Gecesi

Yugoslav takımları Avrupa Liginde Play Off serisine kadar yoğun bir katılım gösterdiği turnuvada gruplara ancak 3 takımını sokabildi.

Dün gece oynanan maçlarda Partizan, Belgrad'da İngiliz ekibi Tottenham'ı ağırlarken; Rijeka, Standard Liege deplasmanına çıktı Dinamo ise evinde Astra'yı ağırladı.

Belgrad'da oynanan maçta Partizan topla oynama oranı olarak rakibine %39-%61 rakamlarıyla ezilse de sahada başka bir oyun vardı. Atak olarak 1'e 28 üstünlük sağlayan Partizan , tehlikeli olma konusunda da rakibinden çok öndeydi. Tottenham'ın isabetli şut sayısının 0'da kaldığı maçta Partizan 11'de 3 isabetle tehlike yarattı.
Grupta son durum:

Ama Lazovic ve İlic ile müsait anlarda sonuca gidemeyen Partizan bir puana razı olmak zorunda kaldı. 0-0

Zagreb'te oynanan maçta ise maç bir ara Dinamo-Astra maçından ziyade Soudani-Astra maçına döndü. Cezayirli yıldız El Arbi Hillel Soudani 17,24 ve 45+1.dakikalarda rakip ağları sarsarken rakibinin fişini ilk yarıda çekmişti. 70.dakikada bir de Henriquez'e asist yapan Cezayirli yıldız 4 golde direkt katkı sunarak maçı bitirdi. 90+2'de 17 yaşındaki Ante Coric Dinamo'nun 5.golünü atarken rakip Astra sadece 82.dakikada bir gol buldu. Dinamo gruba böylelikle güle oynaya bir giriş yapmış oldu. Grupta son durum:


Yugoslav takımlarının Avrupa'daki tek yenilgisi bu hafta Rijeka'dan geldi. Rijeka, Belçika deplasmanında Standard Liege'e uzun süre direndi.75 dakika 0-0 giden maçta Standard 75 ve 87'de bulduğu iki golle Rijeka'yı mağlup etti. Grupta son durum:

Geceden fotoğraflar...

Dinamo-Astra



Partizan-Tottenham









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder