28 Temmuz 2014 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turunda Yugoslavlar


Şampiyonlar Liginde yoluna devam eden ve grup aşamaları için de o yolda devam etmek isteyen 3 Yugoslav takımı kaldı. 3 takım turun ilk ayağında 2'si deplasman 1'i iç sahada karşılaşacak.

Fikstür
Ludogorets-Partizan
AaB-Dinamo Zagreb
Marbior-Macabi Tel Aviv

                                                   Ludogorets-Partizan

Bulgaristan'da oynanacak maç evvelinde iki takım da 2.Ön Eleme maçlarında rahat galibiyetler alarak bu tura yükseldi. Ludogorets, Dudalenge'yi ilk maçta Razgard'da 4-0 yendi ve ikinci maçta 1-1'lik beraberlik onlara üst tur için yetti. Partizan ise Torshavn karşısında iki maçta da 3'er gol atarak bu tura geldi.
Partizan-Ludogorets maçından 

İki takımın acı bir tanışıklığı var. Geçtiğimiz sezon Partizan acı bir şekilde Belgrad'da turu verdiği rakibinden bu kez rövanşı almak istiyor. Belgrad'daki o gecenin hikayesini Sportif Meseleler'deki Partizan-Ludogorets Eşleşmesi ve Önceki Hikaye yazısında okuyabilirsiniz.

İşin ilginci turu belirleyecek maç yine Belgrad'da olacak.

                                                        AaB-Dinamo Zagreb

Danimarke ekibi Aalborg geçtiğimiz yılı liginde şampiyon tamamladı.  Rakibi Dinamo Zagreb ise Hırvatistan ligi şampiyonu.

Aalborg 3.Ön Elemeden turnuvaya katıldı. Zagreb ekibi ise 2.Ön Eleme turunda katıldığı turnuvada Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius'u içeride ve dışarıda attığı ikişer golle eledi.
Dinamo Zagreb

İki ekip tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Hırvatistan ve Danimarka liglerinde 2.haftalar oynanırken Zagreb 6 puanla lider Aalborg 4 puanla ikinci durumda. İki formda ekibin karşı karşıya geleceği maçta gelenek ağır basar ve Dinamo tur atlayabilir.

                                                       Maribor-M.Tel Aviv

Slovenya Ligi şampiyonu ile İsrail Ligi şampiyonunu karşı karşıya getiren maçta kağıt üzerinde avantaj Maribor'de gözüküyor. Çünkü İsrail ekibi ülkedeki "güvenlik" nedeniyle maçlarını 2. Ön Eleme turunda olduğu gibi Kıbrıs'ta oynayacak.
Maribor-Zrjinski Mostar karşılaşmasından

Maccabi Tel Aviv, 2.Ön Eleme turunda Andorra ekibi Santa Coloma ile deplasmanda 0-1'lik sonuç ve Kıbrıs'ta 2-0'lık sonuçla tur atladı.

Maribor ise aynı turda Boşnak Zrijnski Mostar ile eşleşti. Sloven temsilcisi, Bosna Hersek deplasmanında aldıkları 0-0'lık galibiyetin rövanşında evinde 2-0 galip gelerek tur atladı ve Maccabi'nin rakibi oldu.

Maribor ilk maçta gollü bir galibiyet alırsa Kıbrıs'taki maçta işlerini kolaylaştırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder