5 Ağustos 2015 Çarşamba

Bilic kurtuluşu Hırvatlarda arıyor

Slaven Bilic'in West Ham günleri hiç de beklediği gibi başlamadı. Avrupa Ligi'nde skandal denebilecek sonuçlara imza attı desek abartmış olmayız. Malta ekibini penaltılarla elemesi ve Avrupa Ligi maçlarında görülen kartlar şimdilik eleştiri konusu olsa da eleştiriler burada durmayacak gibi.

Bilic üzerine anketler, bahisler açılmaya da yavaş yavaş başlıyor. Slaven Bilic'in bir gün Hajduk Split'e hoca olarak döneceğini sık sık söyleyen biri olarak, ben de bu tarihin biraz daha öne alındığını düşünüyorum.
Alen Halilovic

Transfer dedikodularına gelecek olursak, Alen Halilovic ile ilgili dedikodular hem Katalan basını hem Hırvatistan basınında kendine yer buldu. İngiliz basını da bu iki ülkeden kaynaklarla haberi paylaştı. İddiaya göre West Ham 7,5 Milyon Euro'ya Halilovic transferini bitirmeye çok yakın. Sözleşmedeki bir diğer madde ise Barcelona geri almak isterse 10 Milyon Euro gibi bir bedelle Halilovic'i geri alabilecek.

Diğer transfer dedikodusu ise bir dönem adı sıkça Trabzonspor ile de anılan Jelavic! İki Hırvat'ın transferini bitirmeye çalışan Bilic'in diğer alternatifi ise Javier Hernandez. Ama Hernandez ismi uzun süredir gündemde olmasına rağmen bir gelişme kaydedilemedi. Jelavic hamlesi bir adım önde diyebiliriz.
Nikica Jelavic

Ogbonna, Obiang, Payet ve Lanzini transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Bilic henüz istediklerini başaramadı. Olası bu iki transfer onun İngiltere günlerini uzatabilir mi sorusu ise cevaplanması çok güç bir soru. Felaket senaryolarına Enner Valencia'nın 3 aylık sakatlığını da ekleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder