15 Ocak 2015 Perşembe

Beşiktaş'a Mariborlu Sağ Bek!

Beşiktaş'ın ve Bilic'in sağ bek arayışı sır değil. Artık mizah konusu haline bile gelen sağ bek için bir dönem Dinamolu Ivo Pinto aday gösterilse de transfer gerçekleşmedi. Slovenya'da yayın yapan spor gazetesi Ekipa 24 ise Beşiktaş'ın sağ bek için Stojanovic ile ilgilendiğini yazdı.


İlk gün söylenti olarak geçen bu haberi Ekipa 24 manşetine taşıdı ve günün ilerleyen saatlerinde ise İstanbul'dan bir kafilenin geleceğini ve Stojanovic için masaya oturulacağı haberini geçti. Serbest kalma maddesi olarak 3 Milyon Euro gibi bir bedelden bahsedilen haberde, Bilic'in listesinde ilk sırada bu transferin olduğundan da bahsedildi.

Petar Stojanovic, Slovenya'da yılın genç oyuncusu seçilen potansiyelli bir sağ bek olarak ön plana çıkıyor. 19 yaşındaki genç oyuncu için İngiltere'den Manchester United,Arsenal ve Southampton gibi takımlar da gözlemcilerini yollamış ve takibe almıştı. Hatta bir kaç ay önce Stojanovic'in bu transfer döneminde İngiltere'ye gidebileceği de yazılmıştı.

Stojanovic'in gelmesi halinde ise kişisel kanaatim Beşiktaş sağ bek konusunda uzun süre sıkıntı yaşamayacağı bir sürece girmiş olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder