22 Ocak 2015 Perşembe

Danilo Pantic artık Chelsea'de!

Partizan Futbol Fabrikası'nın son yıllarda adını söz ettiren ürünlerinden biri olan Danilo Pantic yuvadan ne zaman uçacak derken, o haber sonunda geldi. Sözleşmesi biten genç oyuncu kulübüyle görüşmeleri son aşamaya kadar sürdürdü.

Yaklaşık iki ay önce basında çıkan "görüşmeler sona erdi, Pantic ayrılıyor" haberlerini yalanlayan Pantic'e en büyük destek de yakın arkadaşı Andrija Zivkovic'ten gelmişti. Zivkovic, arkadaşının kulüpte kalacağına inandığını ve birlikte başarılı günler geçireceklerini söylemişti.

Partizan'ın ekonomik sorunlarına sık sık değiniyoruz. Burada da ellerini kollarını bağlayan en büyük etken bu oldu. Dahası gelen teklifin Chelsea'den olması Partizan'ı çaresiz bıraktı. Pantic, Chelsea ile imzaladıktan sonra Vitesse'ye kiralanacak. Gelen bilgilere göre Partizan'ın bu transferden kazancı "yetiştirme bedeli" diyebileceğimiz maksimum 1 ile 2 milyon Euro arasında bir bedel olacak.

Pantic bu transferden dolayı son derece mutlu:

Chelsea ile sözleşme imzaladığım için mutluyum. Partizan'da güzel ve özel günler geçirdim, bu transferde onların payı büyük. Şimdi Vitesse'ye gideceğim ve orada kendimi kanıtlayacağım. 

18 yaşındaki Pantic'in önünde uzun bir yol var ve o yolda başarılı olmak için yeteneğe fazlasıyla sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder