11 Ağustos 2014 Pazartesi

Hırvatistan 1. Liginde 4.Hafta |14/15

Hırvatistan 1.Liginde 4.haftalar tamamlandı. 4.haftada Hırvatistan'da bol gol izlenene bir lig haftası oldu. 19 gole imza atılan haftada favoriler kaybetmedi.

Zadar deplasmanına çıkan NK Zagreb bir puanı penaltılarla kurtardı. 11.dakikada Jurendic ile öne geçen Zagreb, 45 ve 55'te kalesinde gördüğü gollerle geriye düştü. Maç bu skorla bitecek derken 90+4'te Jurendic yine penaltıyla skoru belirledi.

Haftanın ikinci beraberlik maçında ise Koprivnica , Istra'yı ağırladı. İlk yarılarda atılan gollerle tamamlanan maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Ligin güçlü ekibi Dinamo Zagreb, golcü futbolcusu Cop'un iki golüyle galibiyete uzandı. 1990 doğumlu Duje Cop 2 lig maçında 5.golüne imza atarak takımını sırtlayan isim oldu. Barisic'in attığı gol ise Osijek'e yetmedi. Dinamo bu sonuçla yoluna 4'te 4 ile devam ederken Osijek yine bir puanda kaldı.

Ligin geç açılan takımlarından Hajduk ise yavaş yavaş kendini bulmaya başladı. İlk iki haftada aldıkları bir puana son iki haftada ikide iki yaparak 6 puan eklediler. Bu hafta da deplasmanda Lokomotiva Zagreb'e 5 gol attılar. Kouassi'nin 2, Gotal'ın 2 ve Maloca'nın golleriyle galip gelen Hajduk kalesinde de 2 gol gördü. Avrupa'da da yoluna devam eden Hajduk taraftarlarının yüzünü güldürmeye başladı!

İki Avrupa Kupası mücadelesi veren takımın mücadelesinde gülen deplasman takımı oldu. Split bir varlık gösteremezken Rijeka maçın henüz başında bulduğu golle oyunu kontrolü altına aldı ve rahat bir futbolal 3-0 galip gelerek 4'te 4 yaptı.

Haftanın toplu sonuçları ve puan durumu:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder