4 Ağustos 2014 Pazartesi

Slovenya 1.Ligi 3.Hafta | 14/15

Slovenya 1.Liginde 3.hafta maçları oynandı. Ertelenen maçlar nedeniyle maç eksiği bulunan 3 takım var. Ljubljana henüz 1 maç oynadı ligde, Maribor ve Koper de 2'şer maçla yollarına devam ediyor.

3.haftanın sonuçları ve puan durumları



Haftanın ilk maçında Zavrc deplasmanında, baştan sona üstün bir oyun sergileyen Domzale iki güzel golle kayıpsız yoluna devam etti. Morel'in güzel volesi, Sisic'in 90+1'deki adeta 90'a giden şutu Domzale'nin güzel futbolunun ödülü oldu. Maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=8dFMKE_DOAo
Domzale otobüsü dönüş yolunda! 

Haftanın ikinci maçında Celje evinde Krka'yı ağırladı. Celje 3-0 galip gelse de attığından çoğunu kaçırdı diyebiliriz.Özellikle Sunny Ogbemudia ile mutlak golleri kaçıran Celje teknik oyuncularıyla farka gitti. Sunny için söylenebilecek tek cümle: İyi pozisyon alıyor ama son vuruşları kocaman bir sıfır! 

Verbic ve Ahmedi'nin hareketli klas oyunu maçı getirirken orta alanda diri kalması da Celje'ye maçı getiren faktördü. Maçın özetine bu linkten ulaşabilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=vFOOKFfdKPY

Radomlje-Rudar Velenje maçında ise deplasman ekibi güldü. İlk dakikalarda Jahic'in yandan ortalarıyla etkili olan Rudar golü de böyle bir duran toptan buldu. 11.dakikada Radujko ile gülen deplasman ekibi 40.dakikada Zavri'nin benzer bir golle eşitliği sağlamasında Rudar kalecisi Matjaz Rozman'ın de payı büyüktü. Topu adeta içeri aldı.
Ama 3 dakika sonra Rudar'ın kullandığı kornerde Vjekoslab Anric topu içeri aldı. Firer'in cılız kafa vuruşu Andric'in katkısıyla kaleye girdi ve maç 2-1 tamamlandı.
Sonraki dakikalarda gelişen karşılıklı ataklarda iki tarafın hücumcuları da kaleyi bulmakta sıkıntı çekti. 
Maçın özeti: http://www.youtube.com/watch?v=-jvfNEbxlRo
Radomlje tribünü biraz tenha ama pankart eksik kalmamış

Haftanın son maçında ise Gorica-Koper karşı karşıya geldi. Ligin iyi takımlarından Koper, ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi. Gorica, şutlarla uzun süre yoklasa da sonuca gitmekte zorlandı. Ama 41.dakikada Koper'in 10 numarası Mitja Lotric uzaktan 90'a gönderdiği topta kaleci çaresiz kaldı.
İkinci yarı ise Gorica adeta rakip kaleyi ablukaya aldı. Kiminde hücumcularının beceriksizliği kiminde Koper kalecisi Radosevic'in başarısı gole engel oldu. Maçta başka gol olmadı ve Koper 1-0 galip ayrıldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder