7 Ağustos 2014 Perşembe

Maribor Devam, Dinamo Tamam Dedi

Şampiyonlar Ligi'nde 1-0'ın rövanşında M.Tel Aviv ile Maribor, İsrail'de güvenlik gerekçesiyle oynanmayan maçı Kıbrıs Larnaca'da oynadı. Beraberlik ve 1-0'ın haricindeki her mağlubiyetle , galibiyetin işine yarayacağı Maribor sahaya bunun bilincinde çıktı. 4-4-1-1 ile sahaya çıkan Maribor'a karşılık, Tel Aviv zaman zaman 4-4-2 zaman zaman da 4-3-3 ile sahada yayıldı.

Maçta goller karşılıklı ve arka arkaya geldi. Önce 36'da İbraimi ile Maribor öne geçti, ardından 42'de Ben Haim eşitliği sağladı. İkinci yarıda ise Ben Basat 52'de 2-1'i getirerek skoru Maccabi'ye umut aşıladı. Ama bu skoru sadece 1 dakika koruyabildiler ve 53'te sahneye yine İbraimi çıktı.

Maç bu skorla tamamlanırkenken Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan  takım da Maribor oldu.


Şampiyonlar Ligi'ndeki bir başka Yugoslav takımı Dinamo ise 1-0'ın rövanşında Aalborg'u ağırladı. Maça favori olarak çıkan Zagreb ekibi umduğunu bulamadı. Önce çizgi halinde yakalanan savunmasının cezalandırılmasıyla 1-0 geriye düşen Dinamo ikinci yarıda da yürüyerek adam geçen Aalborg hücum hattına karşı koyamadı. Jacobsen'in 2 gol atarak yıldızlığı maç Dinamo için hüsranla bitti ve şampiyonlar liginden elendi. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder