7 Ağustos 2014 Perşembe

Partizan - Ludogorets, Yine Aynı Hikaye

Geçtiğimiz sezon iki ekip yine karşılaşmış ve turu atlayan taraf Bulgar ekibi olmuştu. O travmatik geceyi buradan okuyabilirsiniz.

Bu sezon yine aynı eşleşme olduğunda akıllara yine o maçlar geldi. o gece geldi... Razgrad'da oynanan maçta Partizan 0-0 berabere kalarak büyük avantajla döndü Belgrad'a! Tek farklı galibiyet bile yetecekti. Hafta içinde Ludogorets teknik direktörünü değiştirdi. Kadro yapısına baktığımızda daha oturmuş ve tecrübeli kadrosuyla Partizan bir adım önde gibi gözüküyordu. Ama maç başladığında işler bir anda değişti...

19.dakikada Marcelinho önce Trajkovic'e kendi kalesine attırdı ardından 21.dakikada kendi attı. Maç 20 dakikada 2-0 olmuştu ve her şey bitti demek için hiç de erken değildi. Özellikle ikinci golün geliş şekli nasıl bir dağınıklık olduğunun göstergesiydi. 20.dakika oynanıyor ve Partizan cümbür cemaat hücumdayken kontra atakla golü yiyor.

Bundan sonra bu skoru korumak isteyen Ludogorets ve Partizan'ın çabalarını izleyecektik. Skuletic ile bir kaç kez yoklasa da kaleyi gol gelmedi. Hatta Skuletic boş kaleye dahi kaçırdı. Daha sonra 30.dakikada Darko Brasanac'ın harika pasında Skuletic ağları sarstı ve skor 2-1 oldu.

5 dakika sonra ise kornerden oluşan karambolde yine son dokunuş Skuletic'ten geldi ve maç bir anda 2-2'ye geldi. Maç yeniden başlıyordu! Bir farklı galibiyet dahi Partizan'a turu getirecek , bu skor ise Bulgar ekibini bir kez daha üst tura taşıyacaktı.

Bu umutlar sadece 5 dakika sürdü. 40.dakikada Trajkovic topsuz alanda rakibine attığı tokat nedeniyle kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve maç bir kez daha başlıyordu.

İkinci yarının ilk dakikasından 90+3.dakikanın sonuna kadar yüklenen taraf Partizan savunan taraf Ludogorets oldu. Ama bir türlü değil gol aranan pozisyon bile bulunamadı. Hatta Ludogorets iki kez direği nişanladı serbest vuruştan gelen pozisyonda!

Çabalar sonuç vermedi ve yine aynı hikaye sahnelendi. Ludogorets bir üst tura çıkarken Partizan'ın elinde yine sadece lig kaldı.

Maçtan sonra teknik direktör Nikolic; "Tam da oyunu yeniden lehimize çevirmiştik ki Trajkovic affedilemez şekilde oyundan atıldı. Turu da bu kart belirledi." diyerek kızgınlığını da dile getirdi. Her ne kadar futbolcular tek etken kart değil ilk 20 dakikadaki kötü oyunumuz dese de!


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder