5 Ağustos 2014 Salı

Hırvatistan 1.Ligi 3.Hafta | 14/15

Hırvatsitan 1.Liginde 3.hafta maçları dün oynanan son maçla tamamlandı. 3.hafta sonucunda oluşan sonuçlar ve puan durumu şöyle oldu:



Haftanın açılış maçında NK Zagreb evinde Lokomotiva Zagreb'i ağırladı. Puansız NK Zagreb, durgun geçen maçta 79 ve 82.dakikalarda bulduğu maçla hem ilk puanlarına kavuştu. Hem de 3 puanlı rakibi Lokomotiva ile puanını eşitledi. 

Hafta içi şampiyonlar liginde Aalborg deplasmanından galibiyetle dönen Dinamo, evinde Zadar karşısında zorlanmadı. Cop'un hattrick yaparak yıldızlaştığı maçta Ademi ve Soudani'nin skora katkısıyla Dinamo 5 gollü galibiyete imza attı.Özellikle 2.gol olan Ademi'nin golünü ve 4.gol olan Cop'un golünü izlemenizi tavsiye ederim. Dinamo 3'te 3 ile yoluna devam ediyor.
Goller: 
http://www.youtube.com/watch?v=f68mEikTKaM

RNK Split hafta içi kendi evinde güçlü Ukrayna ekibi Chernomorets'i 2-0 yenerek deplasman için büyük avantaj yakalamıştı. Bu hafta sonu ise deplasmanda lig sonuncusu Osijek ile karşılaştı. Glavina ile 1-0 öne geçen Split sadece iki dakika bu skoru koruyabildi. 20.dakikada Josip Milic'in golüyle skor 1-1'e geldi ve maçta başka gol olmadı. Split hem Avrupa hem de lige bakıldığında 8 maçtır yenilmiyor. Bu onlar için hiç de azımsanacak bir şey değil. Osijek ise ilk puanını aldı bu sonuçla

Goller:
http://www.youtube.com/watch?v=He1_VJ1wjPc

Hajduk da hafta içi Avrupa Ligi maçı oynayan takımlardandı. Hajduk Kazakistan deplasmanında Shakhter'den 4 gol yiyerek adeta bozguna uğramış ve gelecek adına hiç de ümit vermemişti. Organize olamayan bir takım olarak bu maçta tek şansları organize olma konusunda daha büyük sıkıntılar çeken bir takımla oynamalarıydı. Caktas ve Maglica'nın golleriyle 2-0 kazanırken özellikle Maglica'nın golü bu sezon Hajduk'tan pek göremediğimiz bir şekilde geldi.

Goller:
http://www.youtube.com/watch?v=GVBSj6LAwBw

Hafta yine geçtiğimiz hafta Pazartesi günü oynayan Istra'nın maçıyla sonlandı. Evinde güçlü Rijeka ile oynayan İstra puansız kapattı haftayı. Hafta içi Vikingur'u gole boğan Rijeka penaltıdan bulduğu tek golle de olsa galip geldi ve 3'te 3 yaparak Dinamo'nun yanında zirvedeki yerini aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder