11 Ağustos 2014 Pazartesi

Makedonya 1.Liginde 2.Hafta | 14/15

Makedonya 1.Liginde 2.hafta maçları tamamlandı. Haftanın maçında Vardar evinde Shkendija'yı ağırladı. İki güçlü ekibin maçında evsahibi 20 dakikalık bir oyundan sonra kontrolü ele aldı. Maç boyu üstünlüğünü kabul ettiren Vardar yeni transferi Ermeni oyuncu Dashyan ve İvanovski'nin iki golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Geçen hafta kendi evinde kaybeden Pelister ise deplasmanda güldü.  Turnovo deplasmanında 90.dakikada Ljamchevski'nin golüyle sahadan 1-0 galibiyet alarak ilk 3 puanını aldı. Turnovo ise iki maç sonunda puansız yoluna devam ediyor.

Renova kendi evinde Rabotnicki'yi ağırladı. 56.dakikada öne geçen Renova, 3 dakika sonra Altıparmakovski'nin penaltıdan golüne engel olamadı. Maç bu skorla bitecek derken 90.dakikada sahneye Bujcevski çıktı ve Renova'yı öne geçirdi. Maç bu skorla biterken Renova puanını 4'e çıkardı, Rabotnicki 0 puanda kaldı.

Teteks geçen haftayı puansız kapatan Bregalnica'yı ağırladı. Bregalnica'da Mishev maçın henüz başında 2.dakikada bulduğu golle takımını öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve Bregalnica ilk puanlarını aldı.

Ligin güçlü ekiplerinden Metalurg ise evinde Sileks'i ağırladı. Avrupa kupalarından elenen Metalurg evinde Sileks'i deviremedi. 19'da Leskaroski ile öne geçen Metalurg 24'te Georgiev'in golüne engel olamadı ve maç 1-1 tamamlandı. Metalurg da Sileks de bu sonuçla puanını 4'e çıkardı!

Haftanın toplu sonuçları ve puan durumu:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder