5 Ağustos 2014 Salı

Makedonya 1.Ligi 1.Hafta | 14/15

Tetova derbisiyle  açılışı yapılan Makedonya 1.Ligi bu hafta Pelister-Vardar maçında çıkan olaylarla daha çok anıldı. Yaralanmaların olduğu Pelister-Vardar maçını ayrıca ele alacağım. Bu haftanın puan durumu ve sonuçları:



Tetova derbisi beklenilenin aksine sessiz sedasız bir şekilde 0-0 tamamlandı. İki tarafın da etkili olmakta zorlandığı maçta puanlar paylaşıldı.

Shkendija-Bregalnica maçında ise Shkendija mucizesini izledik. Açıkçası atılan tüm goller savunma hatalarıyla geldi. Ya savunmalar arkada bir rakiplerini unuttu ya da avantajlı durumdaki pozisyonlarını kaybedip rakiplerine gol ikramında bulundu. İlk yarıyı Bregalnica 1-0 kapattı. 79'da Vrucina ile karşılık veren Shkendija maç böyle bitecek dendiği anda 90+4'te bu kez Kavdanski ile golü buldu ve 2-1 galip ayrıldı. 

Bregalnica geçtiğimiz yıl oynanan maçta rakibini 2-0 yenmiş ve Avrupa Kupaları yolunda büyük bir çelme takmıştı. Lig tamamlandığında Shkendija sadece 3 puanla Avrupa'nın dışındaydı.

Goller: 

Sileks ise kendi evinde ağırladığı Turnovo'yu zorlanmadan Panovski ve Velinov'un golleriyle 2-0 mağlup ederek lige 3 puanlı bir başlangıç yaptı. ,

Hafta içinde güçlü Omonia karşısında bozguna uğrayan Metalurg bu maçın hıncını adeta Rabotnicki'den aldı. Angelov'un 2 Krstev'in bir golüyle sahadan 3-0 ayrılan Metalurg, yine hafta içi oynayacağı Omonia maçı için moral buldu. 

Pelister-Vardar maçı ise bir sonraki yazıda detaylı olarak anlatılacak! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder